Wat doen wij

The Mix is een installatie totaal aanbieder van Utrecht en omgeving voor kleine en grote werkzaamheden. U kunt bij ons op 1 adres terecht voor Installatie-, Onderhoud en Renovatie werkzaamheden aan zowel elektrische installaties, verwarmingsinstallaties, badkamer reparaties of renovaties, keuken installatie werkzaamheden, waterleidingen, gasleidingen, riolering / afvoer installaties, Onderhoud werkzaamheden of overige reparatie en renovatie werkzaamheden.  

Goed onderhoud verlengt de levensduur Goed onderhoud voorkomt het risico op storingen Goed onderhoud vergroot de veiligheid

In het geval van een storing, reparatie of onderzoek werken we op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen, achteraf worden de kosten volgens onze standaard tarieven gefactureerd zo kunnen er geen mis verstanden ontstaan. We werken bij renovatie werkzaamheden, onderhoud en inspectie werkzaamheden vaak op basis van een offerte, hierin staat duidelijk omschreven wat we gaan doen en wat de kosten daarvoor zullen zijn, deze kosten worden vaak pas achteraf gefactureerd conform de offerte nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoudswerkzaamheden, dit kan vaak 1 maal los uitgevoerd worden maar u kunt bij ons in veel gevallen ook een onderhoudscontract afsluiten voor een vaste periode met een vast maand bedrag voor bijvoorbeeld verwarmingsonderhoud maar ook voor bijvoorbeeld noodverlichting of het periodiek reinigen van uw riool buizen.

 

Wij hebben altijd veel geinvesteerd in goed en duurzaam materieel, zo hebben wij heel veel eigen specialistische materieel en inspectie apparatuur. Wij hebben bijvoorbeeld zelf riool reinigingsmachines waarmee we tot c.a. 50 meter leiding vaak met veren kunnen reinigen of ontstoppen zonder te hoeven slopen, maar we hebben ook inspectie camera's waarmee we tot c.a. 30 meter ver in riool / afvoer leidingen kunnen kijken, foto's maken en filmen zonder te slopen. Wat we ook hebben is een eigen infrarood camera waarmee we lekkages kunnen opsporen. Maar ook hebben wij eigen afpers apparatuur waarmee we waterleidingen, verwarmingsleidingen en gasleidingen kunnen afpersen en controleren zonder te slopen. Voor calamiteiten hebben we een eigen aggregaat klaar staan maar ook eigen dompel pompen met slangen en water zuigers zodat we alles weg kunnen pompen of leeg kunnen zuigen. Beton boringen doen we ook gewoon zelf want ook daarvoor hebben we de apparatuur staan. Doordat wij veel apparatuur zelf hebben, hebben we hier indien nodig snel de beschikking over en kunnen we daar vaak veel tijd mee besparen en zijn we niet afhankelijk van 3de toeleveranciers. 

 

Wij hebben inmiddels een groot netwerk om ons heen opgebouwd met vaste aannemers, onder aannemers en zelfstandige zonder personeel, zo is The Mix heel sterk geworden in het leveren van kwaliteit wat bij ons altijd boven aan staat en zo kan The Mix ook hele grote werkzaamheden aan en vaak kan The Mix ook heel snel leveren of schakelen in het geval van een storing of een calamiteit.  

Sellingpoint afbeelding
The Mix Echt Mooij fotografie.hr 5898

Wie zijn wij

De oprichter van The Mix is Simon Hesp, Simon is The Mix gestart met een oude auto en een schroefmachine vanuit huis. Zijn vooropleiding is elektro technisch. Simon heeft voordat hij The Mix is gaan oprichten gewerkt bij een groot installatie bedrijf, hierna is hij gaan werken bij meerdere grote gebouw beheer en onderhoudsbedrijven en is hij altijd door blijven leren, op de avond school. Zo heeft Simon veel theorie en praktijk ervaring en kennis opgedaan met elektrische installaties maar ook met verwarmingsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, waterleidingen en afvoer / riool systemen wat het werk veel veelzijdiger maakten en leuker als 1 specialiteit. Toen The Mix fulltime ging werken in 2007 is Simon zijn vrouw Corine Hesp de telefoon een stukje planning gaan doen en in samenwerking met de accountant de administratie van The Mix gaan doen. Samen hebben zij 2 kinderen genaamd Rick en Sven. 

De geschiedenis van The Mix

The Mix is als klein parttime klussenbedrijf gestart in 2003 en werkten toen vanuit huis. Vanaf 2006 is The Mix fulltime gaan werken. In 2007 is The Mix van klussenbedrijf over gegaan naar klus en installatiebedrijf. In 2008 is The Mix verhuist naar een eigen werkplaats in de binnenstad van Utrecht. Door scholing en opleiding is The Mix in 2009 een erkend installatie bedrijf geworden in combinatie met een klussenbedrijf. In 2011 is The Mix van een eenmanszaak een BV geworden. In 2014 heeft The Mix een nieuwe huis stijl laten ontwerpen en is overgegaan naar een Installatie-, Onderhoud- en Renovatiebedrijf. In 2016 is The Mix wederom verhuist, nu naar Nieuwegein, hier heeft The Mix een eigen kantoor, werkplaats en opslag ruimte en hier zitten zij logistiek gezien veel gunstiger en beter in de buurt van de groothandels en uitval-wegen. The Mix heeft tussen 2010 en 2018 meerdere monteurs in vaste dienst gehad, maar dit bleek voor The Mix niet goed te werken daarom is The Mix weer gestopt met vast personeel. Momenteel werkt The Mix veel samen met aannemers, onderaannemers en zelfstandige zonder personeel en dat werkt erg goed. The Mix heeft in Mei 2021 besloten om te stoppen in de rechtsvorm van een B.V. en om weer verder te gaan in de rechtsvorm van een eenmanszaak. 

The Mix sinds 2003

Sellingpoint afbeelding