Standaard Tarieven The Mix 2024

Arbeidstijd tarieven :

Per werk uur berekenen wij € 64,00 ex BTW per persoon op werkdagen tussen 7.30 uur en 17.00 uur.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 77,44 per uur

Dit is inclusief BTW (9 procent tarief) € 69,76 per uur (dit BTW tarief is van toepassing op schilder en stuuk werkzaamheden voor woningen ouder als 2 jaar).

 

Per overwerk uur berekenen wij € 96,00 ex BTW per persoon ( 50 % toeslag) op werkdagen tussen 17.00 uur en 7.30 uur en op zaterdagen.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 116,16 per uur

Dit is inclusief BTW (9 procent tarief) € 104,64 per uur (dit BTW tarief is van toepassing op schilder en stuuk werkzaamheden voor woningen ouder als 2 jaar).

 

Per overwerk uur berekenen wij € 128,00 ex BTW per persoon (100 % toeslag) op zondagen

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 154,88 per uur

Dit is inclusief BTW (9 procent tarief) € 139,52 per uur (dit BTW tarief is van toepassing op schilder en stuuk werkzaamheden voor woningen ouder als 2 jaar).

 

 • Wij hanteren een start tarief van minimaal 2 arbeidsuren per opdracht, gezien er vooraf gepland word en een afspraak bevestiging gemaakt word, gezien er vooraf werk bonnen in ons systeem worden voorbereid, gezien we bij kleine werkzaamheden altijd reistijd hebben en tijd er om heen vrij moeten houden, gezien er achteraf pas een factuur gemaakt en verstuurd word.
 • Ingehuurde krachten kunnen hogere uur tarieven hebben, als dit het geval is informeren wij u hier over en belasten wij de hogere uur tarieven door.
 • Project korting zijn mogelijk (alleen voor grote opdrachtgevers of totaal projecten), deze dienen vooraf afgesproken te zijn anders wijken wij niet af van onze standaard tarieven.
 • Op al onze werkzaamheden zijn de algemenen voorwaarden van The Mix van toepassing, zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

 

Reistijd tarieven :

 

Onze reistijd tarieven zijn gelijk aan de arbeidstijd tarieven, zie voor de kosten van reistijd dus de rubriek arbeidstijd kosten.

 

 • Reistijd van en naar het werk adres bij kleinere werkzaamheden (minder als een volle werk dag) of op grotere afstanden (meer als 5 KM in een straal van onze werkplaats) en buiten standaard werk tijd word volledig in rekening gebracht aan de opdrachtgever als arbeidstijd tijd.

 

Werk voorbereidingstijd tarieven:

 

De werk voorbereidingstijd tarieven zijn gelijk aan de arbeidstijd tarieven zie de rubriek arbeidstijd tarieven hiervoor.

De tijd om werkzaamheden voor te berijden zoals materieel of materiaal halen, het inlezen in tekeningen, berichten en het bekijken van foto’s en dergelijke evenals de tijd die nodig is om vooraf de benodigde materialen te bestellen en / of af te halen word berekend als arbeidstijd.

 

Transport kosten:

 

Plaatsen: Nieuwegein / Utrecht:

 

Per keer dat wij komen berekenen wij € 52,50 ex BTW aan Transport kosten in onze regio, onze regio is vanaf onze vestiging gezien alles binnen een straal van 10 KM.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 63,53 per keer dat wij komen.

Dit is inclusief BTW (9 procent tarief) € 57,23 per keer dat wij komen (dit BTW tarief is van toepassing op schilder en stuuk werkzaamheden voor woningen ouder als 2 jaar).

 

Plaats Amsterdam:

 

Per keer dat wij komen berekenen wij € 62,50 ex BTW aan Transport in Amsterdam.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 75,63 per keer dat wij komen.

Dit is inclusief BTW (9 procent tarief) € 68,13 per keer dat wij komen (dit BTW tarief is van toepassing op schilder en stuuk werkzaamheden voor woningen ouder als 2 jaar).

 

 • Voor overige afstanden hangen de tarieven af van de extra afstanden die er gereden worden, deze tarieven kunt u bij ons opvragen, deze zijn afhankelijk van het werk adres.

 

Parkeerkosten:

 

Als wij kosten maken om te parkeren dan belasten wij deze kosten door, wij betalen de parkeren doorgaans via een Park-line abonnement.

 

 • Met ons park-line abonnement kunnen wij geen bewoners korting, korting codes en dergelijke invoeren. Indien u bewoners korting, of een korting code heeft of iets dergelijks en niet wil dat wij parkeerkosten in rekening brengen kunt u zelf de parkeerkosten betalen / parkeer gelegenheid verzorgen en te zorgen dat wij kosteloos kunnen parkeren. Let op dit is niet altijd voordeliger zeker niet bij korte bezoeken waar er tussendoor e.v.t. materiaal of materieel gehaald dient te worden, hou hier e.v.t. rekening mee als u de parkeer voorziening / parkeer kosten zelf verzorgd.

 

Materiaal kosten:

 

Als wij materialen leveren, brengen wij hiervoor materiaal kosten in rekening.

 

 • In de meeste gevallen kopen wij onze materialen in bij groothandels maar ook regelmatig rechtstreeks bij importeurs en heel soms kopen wij plaatselijk materialen in.
 • Materialen die wij leveren zijn wat betreft prijzen niet te vergelijken met “internet prijzen” / “bouwmarkt prijzen” dit komt omdat het materiaal en de kwaliteit / keurmerken / wand diktes enz. daar ook niet mee is te vergelijken.
 • Wilt u dat er goed koop / met goedkoper materiaal gewerkt gaat worden, dan is dat wat ons betreft geen enkel probleem, in dat geval kunt u dit zelf aanleveren.
 • Leveren wij de materialen aan brengen dan hanteren wij hiervoor de bruto prijzen van de groothandel met daarbij e.v.t. kosten voor levering en order kosten als deze bij ons rekening worden gebracht vaak is dit Franco, maar niet altijd.
 • Speciaal bestelde artikelen kunnen vaak niet meer retour naar de groothandel na bestelling en sommige groothandels bereken ook kosten door voor retour artikelen indien deze kosten bij ons in rekening worden gebracht berekenen wij deze door als deze materialen in opdracht van de opdrachtgever besteld of gehaald zijn.

 

Inzet specialistische meet apparatuur, specialistische gereedschap of aan slijtage onder heven gereedschap.

 

Indien wij aan slijtage onder heven gereedschappen of specialistische gereedschappen of meetapparatuur gebruiken die niet tot de standaard auto gereedschappen behoren berekenen wij de kosten hiervoor door.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Boor slijtage, decoupeerzaagjes, Fein zaagjes, diamant slijtage kosten bij het boren van gaten in beton of het zagen van sleuven in wanden of vloeren, Hakmachines en gebruik van beitels. Of denk aan het gebruik van vriesapparatuur om leidingen te bevriezen, afpers apparatuur om leidingen af te persen, of het gebruik van NEN 3140 meet apparatuur, rookgasanalyse apparatuur, infrarood meet apparatuur of bijvoorbeeld riool camera inspectie apparatuur, of riool reiniging apparatuur of aan lange ladders en steiger materiaal (geen standaard trap die behoord tot de standaard uitrusting)

 

Standaard tarieven inzet specialistische apparatuur:

 

Inzet infrarood camera per dagdeel per werk adres (ochtend – middag – avond ) € 75,00 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 90,75 per adres ochtend – middag – avond).

 

 • Wij hebben een professionele infrarood camera waarmee wij lekkages vaak beter in beeld kunnen krijgen of terug kunnen proberen te leiden naar waar deze vandaan komen.

 

Inzet riool camera groot per dagdeel per werk adres (ochtend – middag – avond) € 135,00 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 163,35 per adres ochtend – middag – avond).

 

Inzet riool camera klein per dagdeel per werk adres (ochtend - middag – avond ) € 175,00 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 211,75 per adres ochtend – middag – avond).

 

Inzet mini inspectie camera per dagdeel per werk adres (ochtend – middag – avond) € 45,00 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 54,45 per adres ochtend – middag – avond).

 

 • Wij hebben riool camera’s waarmee wij camera inspectie werk uitvoeren (hiervoor hebben wij professionele inspectie apparatuur met meerdere camera’s voorzien van meter teller, in de grote camera een zelf nivellerende camera kop en software om foto’s te kunnen maken van het inwendige riool stelsel tot een lengte van maximaal 30 meter.

 

Inzet riool veren machines per dagdeel per werk adres (ochtend – middag – avond ) € 38,50 ex BTW

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 46,59 per adres ochtend – middag – avond).

 

Inzet water zuiger per dag per werk adres € 30,00 ex BTW.
Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 36,30 per dag per werk adres.

 

Inzet vriesapparaat per dag per werk adres € 35,00 ex BTW

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 42,35 per dag per werk adres.

 

Inzet dompel pomp inclusief slang 10 m per dag per werk adres € 40,00 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 48,40 per dag per werk adres.

 

Gebruik rookgas meet apparatuur / gas afpers apparatuur per dagdeel per werk adres € 37,50 ex BTW.

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 45,38 per dag per werk adres.

 

Rookgasanalysemeting uitgevoerd tijdens het onderhoud aan een CV ketel dan voeren we deze meting uit voor  € 30,00 ex BTW per meting (in plaats van € 37,70 voor het gebruik van rookgas meet apparatuur).

Dit is inclusief BTW (21 procent tarief) € 36,30 per meting.

 

 • Van overige niet genoemde specialistische gereedschappen kunt u de prijzen bij ons opvragen.
 • Indien wij zelf niet de benodigde specialistische apparatuur hebben of het materieel hebben, huren wij dit in, de kosten hiervoor brengen wij in rekening.

 

Offertes:

 

Offertes kunt u kosteloos en vrijblijvend aanvragen bij The Mix, als het om een standaard offerte gaat kunnen wij u die toe sturen zonder een opname.

 

Gaat het om een offerte op maat dan zal er eerst een bezichtiging bezoek gepland worden, hierna zullen wij indien nodig materiaal prijzen en dergelijke gaan opvragen hierna zullen we een calculatie gaan maken, daarna gaan we de offerte uitschrijven, in de offerte staat in de meeste gevallen een werk omschrijving en een totale aanneemsom.

 

 • Kosten schattingen maken we niet, gezien een schatting vaak veel te hoog of veel te laag uit kan vallen.

 

Soms blijkt tijdens offerte opnames dat er nog veel onduidelijkheden kunnen zijn, indien dit zo is adviseren wij soms om eerst een onderzoek te laten uitvoeren hoe bijvoorbeeld een intercom installatie technische gezien in elkaar zit van bijvoorbeeld een appartementen complex.

Als dit zo is, dan sturen wij u indien gewenst eerst een offerte toe om het onderzoek te laten verzorgen door ons en in deze offerte staat ook weer wat we gaan onderzoeken en wat daarvan de aanneem som is.

 

 • Offertes opnemen, calculeren, prijzen opvragen en offertes uitwerken is een tijd rovende bezigheid, commercieel gezien moet het wel rendabel zijn om al deze werkzaamheden te gaan uitvoeren, wij kunnen selecties maken of aanvragen afwijzen.
 • Wij maken geen offertes om storingen te verhelpen, onderzoeken te doen of om kosteloos advies te geven.

 

Algemenen Voorwaarden:

 

Op alle werkzaamheden van The Mix zijn de algemene voorwaarden van The Mix van toepassing.

 

Download hier de standaard tarieven 2024