Vakdisciplines

Uw woning, bedrijf of appartementen complex zit vol installaties. Dankzij deze voorzieningen maakt u elke dag probleemloos gebruik van Elektra, water, gas, verwarming, riolering en uw badkamer / toilet. Als allround installateur hebben wij ons toegelegd op al deze disciplines zodat wij u een totaal oplossing bieden. Ontdek onze kwaliteit, vakkennis en vriendelijke service met het gemak van één adres / aanspreek punt. 

Wat we doen, doen we goed:

Met The Mix kiest u voor een kwaliteitsinstallateur. Wat we doen, doen we goed of niet. In de loop der jaren hebben we ons toegelegd op een diversiteit aan disciplines door veel te investeren in opleidingen, cursussen en professioneel materieel. hierdoor kunnen we snel en vakkundig te werk gaan.

Ook voor collega collega installatie of aannemersbedrijven:

The Mix werkt niet alleen voor particulieren, bedrijven en VvE's, maar ook voor collega installateurs of aannemers die bepaalde vakkennis en / of apparatuur (materieel) nodig hebben. Denk hierbij aan lekkage onderzoeken, riool inspectie tot het afpersen van een gasleiding of een rookgas meting van een CV ketel tot een groepenkast keuring of inspectie of omdat men simpelweg mankracht te kort komt. 

Alles perfect afgewerkt:

Uiteraard leveren wij onze uitgevoerde werkzaamheden op nadat we klaar zijn. In het geval van een calamiteit valt er vaak wel iets te dweilen, schilderen of te herstellen. Indien gewenst kunnen wij in eigen beheer of in samenwerking met ons eigen netwerk aan aannemers, onderaannemers en zelfstandige zonder personeel vaak snel voor het vervolg traject een oplossing bieden. Zo kunnen we indien gewenst niet alleen uw installaties of badkamer weer in perfecte staat maken, maar ook uw omgeving.