Een aantal veel voorkomende werkzaamheden:

  • Badkamer totaal renovaties (geheel vernieuwen van sloop tot afbouw).
  • Badkamer reparaties.
  • Sanitair vervangen.
  • Kit voegen vervangen.
  • Lekkages opsporen en herstellen.
  • Tegelwerkzaamheden.
  • Voeg werkzaamheden.

 

  • Wij hebben een nooddouche, dit houd in als wij in uw badkamer werkzaamheden gaan uitvoeren dan kunt u bij ons een nooddouche huren die wij zo goed als overal in uw huis of appartement kunnen plaatsen en aansluiten zodat u gewoon kan douchen zonder uw badkamer te hoeven gebruiken ! Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. 

 

Badkamer reparatie:

Een lek in een badkamer is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen, tevens kan een lek erg veel oorzaken hebben denk hierbij aan een lekkende afvoer, lekkende waterleiding of een lekkende verwarmingsleiding, maar ook kan de oorzaak bouwkundig zijn denk aan lekkende kit voegen of bouwkundige gebreken in het tegel of voeg werk. Bij ons kunt u terecht voor onderzoek naar de lekkage, we hebben hiervoor een infrarood camera maar ook camera inspectie apparatuur zoals een mini cam. en riool inspectie camera apparatuur. Soms vinden we lekkages ook middels speciale traceer kleurstoffen die we door de afvoeren heen kunnen spoelen. U kunt bij ons terecht voor het opsporen van badkamer lekkages, maar ook voor herstel en de afwering van een badkamer van zoals bijvoorbeeld herstel werk van de voegen / kit voegen en het herstel of aan-heel werk van de tegels in de vloer of wand.

 

Badkamer vervangen:

Afhankelijk van hoe een badkamer gebouwd is gaat deze gemiddeld tussen de 10 en 20 jaar mee. Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van uw badkamer van A tot Z. Dit kan een standaard badkamer zijn maar dit kan ook een luxe badkamer zijn. Ons uitgangspunt is we doen het goed of we doen het niet en dit geld bij alle soorten en maten badkamers. Als u gaat voor een nieuwe badkamer is het ons streven om u af te leveren wat u wilt hebben, dat vergt veel voorbereiding maar alleen op die manier krijgt u ook echt de badkamer die u voor ogen heeft mits dit technisch ook kan op een goede manier. Wij gaan altijd uit bij het vervangen van een badkamer van een kwaliteit badkamer, of dit nu gaat om een kleine of een grote badkamer een luxe badkamer of een standaard badkamer, we gaan in alle gevallen voor een lange levensduur. 

Installatie techniek is een breed vakgebied, bij The Mix kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Dit kan op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen, dit kan in geval van een storing, een reparatie, een lekkage herstellen en in dit geval kan u er ook voor kiezen om zelf het materiaal aan te leveren. In het geval van een badkamer vervanging, renovatie of uitbreiding kunnen we ook werken op basis van nacalculatie maar ook op offerte basis, dan weet u vooraf precies wat we gaan doen en wat de kosten daarvoor zijn. Als u zelf het materiaal aan wil leveren of in het geval van bijvoorbeeld een reparatie weten we niet exact wat we tegen gaan komen of wat we geleverd krijgen en hoe het aangeleverd word in deze gevallen werken we meestal op basis van nacalculatie. Uiteraard is er bij ons ook de mogelijkheid om alleen het installatie werk te laten doen en bijvoorbeeld het bouwkundige deel door een aannemer te laten doen.