Een aantal veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Badkamer renovaties.
  • Toilet renovaties.
  • Voorbereidingswerkzaamheden voor het plaatsen van een nieuwe keuken.
  • Tegel werkzaamheden.
  • Hang en sluit werk vervangen, smeren (op de goede manier) en afstellen
  • Deuren en Ramen afschaven.
  • Plafonds plaatsen / aanhelen.
  • Stuuk-, Schilder-, Timmerwerkzaamheden i.c.m. onderaannemers. 

 

Renovaties, klein bouw en afwerking met een goed resultaat: 

Als allround installatiebedrijf vinden wij het belangrijk om opdrachtgevers erg goede service te verlenen. Mede daarom voeren wij niet alleen Installatie technische werkzaamheden uit maar ook de er bij komende werkzaamheden zoals renovaties, klein bouw en afwerkingswerkzaamheden. Om gegarandeerd goede kwaliteit te kunnen leveren kunnen wij uiteraard niet alles zelf, want wij willen vakmanschap leveren. Hiervoor werken wij samen met een aantal aannemers, onderaannemers, schilderbedrijven, stukadoorsbedrijven, dakdekkers, loodgietersbedrijven en zzp'ers. Zo kunt u als opdrachtgever terecht bij 1 bedrijf voor al uw uit te voeren werkzaamheden en krijgt u gegarandeerd kwaliteit geleverd en vakmanschap. Zo kunnen wij indien gewenst elke ruimte perfect afleveren nadat u door ons bijvoorbeeld installatie werkzaamheden heeft laten uitvoeren. Denk aan na het in zagen en vervangen van leidingen in de wanden dat we hierna uw wanden weer perfect laten stuken en sausen of betegelen. 

 

Afwerking na schade:

Ook na waterschade door bijvoorbeeld een gesprongen leiding, of na brand schade helpen we u graag. We vernieuwen of herstellen de schade aan installaties, leidingen of riolering - en maken de ruimte weer als nieuw. 

Installatie techniek is een breed vakgebied, bij The Mix kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Dit kan op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen en dit kan in geval van een renovatie of grote uitbreiding op offerte basis dan weet u vooraf wat we gaan doen en wat de kosten daarvoor zijn.