Een aantal veelvoorkomende werkzaamheden die we voor klanten mogen doen: 

  • Verplaatsen van riool / afvoer leidingen in bijvoorbeeld badkamers, keukens of toiletten. 
  • Ontstoppen van riool / afvoerleidingen middels veren machine(s).
  • Ontstoppen van toiletten, wastafels, fonteintjes en keukens. 
  • Standleidingen reinigen van appartementen complexen en bedrijf (verzamel) gebouwen.
  • Riool camera inspectie uitvoeren.
  • Lekkages en gebreken opsporen en herstellen.

 

Aanleg en ontstoppen van riolering en HWA (hemel water afvoer) leidingen.

Een verstopt riool is erg vervelend, dankzij onze specialistische apparatuur waar wij als installatie bedrijf mee werken kunnen we dit vaak verhelpen zonder de leidingen vrij te hoeven slopen of op te hoeven graven. Met behulp van onze specialistische riool inspectie camera's kunnen wij riool en afvoer leidingen in de diameters van 40 mm tot 160 mm over een maximale lengte van c.a. 20 tot 30 meter van binnen uit inspecteren, mits de leidingen leeg, schoon en begaanbaar zijn. Voor een camera inspectie is in de meester gevallen eerst een reiniging nodig. Wij ontstoppen niet alleen maar repareren en vervangen ook riool of hwa Leidingen en toebehoren. Tevens passen we ook vaak riool en afvoer systemen aan bijvoorbeeld bij een nieuwe badkamer, toilet renovatie of keuken vervanging. 

Netjes afgewerkt opleveren

Bij een verstopping of defecte riool leiding kan schade zijn ontstaan, bijvoorbeeld een vol gelopen kruipruimte of parkeergarage deze kunnen wij nadat de verstopping is verholpen of nadat de leiding is gerepareerd leeg pompen en / of leeg zuigen . Maar er kan ook schade zijn ontstaan aan bijvoorbeeld schilder werk, vloer tegels of wand tegels. Het herstellen van de schade is ook 1 van onze disciplines zo kunnen we indien gewenst uw ruimte weer geheel netjes en schade vrij achterlaten.  

Installatie techniek is een breed vakgebied, bij The Mix kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Dit kan op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen en dit kan in geval van een renovatie of grote uitbreiding of aanpassing op offerte basis dan weet u vooraf wat we gaan doen en wat de kosten daarvoor zijn.