Verwarming

Veel voorkomende werkzaamheden: 

Verwarmingsinstallaties plaatsen en vooral op de goede manier onderhouden is een vak apart. 

  • Storingen en lekkages goed en vakkundig verhelpen zowel aan cv ketels, stadsverwarmingsinstallaties als blok verwarmingsinstallaties;
  • Onderhoud aan CV ketels en / of stadsverwarmingsinstallaties en / of blokverwarmingsinstallaties;
  • Rookgas metingen of gasdruk metingen na inbedrijf stelling van uw nieuwe CV ketel, tijdens onderhoud of tijdens het zoeken naar storingen;
  • Afpersen van de gasleiding, tap water installatie of CV water installatie om lekkages te vinden;
  • Infra rood onderzoek naar lekkages;
  • CV ketels vervangen;
  • Stadsverwarming of blok verwarming aflever stations vervangen of repareren.

 

Onderhoud van een verwarmingsinstallaties:

Een goede CV ketel gaat vaak lang mee gaan, mits deze uiteraard goed is geinstaleerd en mits deze maar periodiek het juiste onderhoud heeft gekregen, wij zien in de praktijk vaak dat onderhoud te laat word uitgevoerd of niet word uitgevoerd, met vervelende storingen of een veel te korte levensduur of dure reparaties tot gevolg. Een stadsverwarmingsinstallatie is vaak onderhoudsvrij maar toch is het vaak raadzaam om jaarlijks toch even naar de regeling te laten kijken want er kan vaak veel energie zuiniger gestookt worden. Goed onderhoud zorgt er in onze visie voor dat een verwarmingsinstallatie zo zuinig mogelijk stookt, dat de installatie veilig is, dat de installatie een lange levensduur krijgt en dat de kans op storingen zo klein mogelijk is. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw verwarmingsinstallatie u kunt door ons een inspectie uit laten voeren, u kunt los onderhoud uit laten voeren en u kunt een onderhoudscontract afsluiten voor een vooraf bepaalde periode tegen een vaste maandelijkse prijs. 

 

Aanleg van een verwarmingsinstallatie: 

Het plaatsen, vervangen of repareren van een verwarmingsinstallatie is een van onze diensten als allround installateur. Uiteraard kijken wij als installateur naar de toekomst, dit word zoals het er nu naar uit ziet naar alle waarschijnlijkheid laag temperatuur verwarming en hier houden we rekening mee met het plaatsen van nieuwe installaties of het aanpassen van bestaande installaties mits dit gewenst is natuurlijk want ook de normale radiatoren plaatsen, vervangen en verplaatsen wij gewoon indien gewenst. Wij herstellen ook lekkages aan bestaande vloer verwarmingsinstallaties en wij verhelpen storingen aan bestaande vloer verwarmingsinstallaties. Uiteraard vervangen en plaatsen we ook laag temperatuur convectoren, die heel goed kunnen worden toegepast in bestaande situaties met bijvoorbeeld houten vloeren en geschikt zijn voor de gewone CV ketel, stadsverwarmingsinstallaties en de mogelijk toekomstige warmte pompen. Tevens vervangen we ook regelmatig CV ketels inclusief toebehoren en afleverstations voor stads- of blok verwarming installaties. Ook repareren we regelmatig oudere stadsverwarmingsinstallaties waar vaak nog losse afsluiters, regelingen of pompen in geplaatst zitten. 

 

Merk onafhankelijk

Wij als The Mix zijn merk onafhankelijk. We werken in principe met alle merken mits deze maar veilig en goed zijn. Wel hebben we een voorkeur voor het merk Remeha voor de CV ketels en voor Ferroli of Oventrop voor de aflever stations, maar als u het anders wil is dat voor ons geen probleem. We werken ook regelmatig met overige merken als Nefit, Intergas en Valiant en andere merken.


Installatie techniek is een breed vakgebied en zeker op het gebied van verwarming, bij The Mix kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Dit kan op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen en dit kan in geval van een onderhoudscontract, renovatie of grote uitbreiding op offerte basis dan weet u vooraf wat we gaan doen en wat de kosten daarvoor zijn.