Professionele en vakkundige installatie service.

Uw bedrijf mag niet stil liggen. Ook niet als een van de installaties het laat afweten of als u een deel van uw pand wilt verbouwen. Als installatiebedrijf zijn we ervaren met het uitvoeren van werkzaamheden in een zakelijke stelling. Bovendien zijn we gespecialiseerd in veel vak disciplines en hebben we veel apparatuur om het werk netjes en vakkundig uit te kunnen voeren. U kunt uw totaal project aan ons toevertrouwen. 


Onbezorgd onderhoud:

Veel installaties hebben periodiek een onderhoud beurt nodig. Dit onderhoud kan u bij ons zonder contract uit laten voeren, maar u kunt hiervoor ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud gedurende de contract periode, we houden het onderhoud netjes bij, u krijgt nadat we geweest zijn netjes een rapportage en u betaald een vast bedrag per maand. Zo houd u uw pand energie zuinig en veilig, met een gezond en productief binnenklimaat. 


The Mix partner voor collega installatie en aannemers bedrijven:

In de loop der jaren hebben we veel geinvesteerd in hoogwaardige apparatuur voor specialistische installatie en onderzoek werkzaamheden. We werken regelmatig in opdracht van collega installateurs, waarbij we een specifiek onderdeel van het werk invullen, omdat wij een zeer uitgebreid assortiment specialistische meet- en onderzoeksapparatuur hebben. Maar we doen dit ook als onderaannemer als men mankracht te kort komt, of als partner bij een totaal renovatie of uitbreiding.