Betrouwbare mensen, uitstekende service:

The Mix is uw allround installatiebedrijf, u kunt er op vertrouwen dat we vakwerk afleveren. In de loop der jaren hebben we veel geinvestreerd in ons materieel en onze goede naam en we hebben ons gespecialiseerd op verschillende gebieden. U kunt ons bellen voor een losse klus of een complete renovatie, ontdek onze diensten en het totaal concept. 

 

We kunnen heel veel, heel goed:

Wanneer heeft u ons nodig? Als u gaat verbouwen, verhuizen en voor onderhoudswerkzaamheden, of als er plotseling een storing, lekkage of verstopping is. Wij begrijpen dat u graag vooraf wilt weten wat de kosten zijn en wat u kunt verwachten. Daarom werken wij op basis van nacalculatie met onze standaard tarieven dan weet u vooraf wat wij waarvoor in rekening brengen. Ook werken we op offerte basis in het geval van een renovatie of uitbreiding dan weet u vooraf wat we gaan doen en wat daarvoor de kosten zijn. Bij The Mix kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. 

 

Onbezorgd onderhoud.

Veel installaties hebben periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Dit onderhoud kan u bij ons los zonder contract uit laten voeren, maar u kunt hiervoor ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud gedurende de contract periode, we houden het onderhoud netjes bij, u krijg nadat we geweest zijn netjes een rapportage en u betaald een vast bedrag per maand. Zo houdt u uw woning energiezuinig, comfortabel en veilig.