Allround installateur voor VvE's:

The Mix is een graag geziene professional bij VvE's in Utrecht en omgeving. Als bestuurder of beheerder (beheerderskantoor) kunt u alle voorkomende installatie werkzaamheden bij ons neer leggen. In het geval van een lekkage is er al snel paniek een voorbeeld op de 2de etage lekt het uit het plafond en in het appartement er boven op de 3de etage zegt men er is niks aan de hand. Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij kunnen prima communiceren, bemiddelen, technisch onderzoek uitvoeren met specialistische meet apparatuur, lekkages stoppen en schade herstellen op het gebied van badkamers, toiletten, waterleidingen, verwarmingsinstallaties en riool / afvoer buizen en standleidingen. Maar ook voor de algemene verlichting en / of intercom storingen, reparaties en vervangingen tot aan het ontstoppen van de riolering / hemelwater afvoer tot het afschaven van een knellende deur of raam word The Mix vaak ingezet.

Renovaties, klein bouw en afwerking:

The Mix werkt veel voor VvE's en niet alleen voor het installatie werk maar ook om bijvoorbeeld kleine klusjes te doen zoals het ophangen van borden, het vervangen van hang en sluit werk, tot het vervangen van postkasten en / of brieven bussen. We werken zowel in opdracht van particulieren als in opdracht van VvE's. Als de VvE een gebrek heeft ontdekt door bijvoorbeeld een lekkage in een badkamer van een particulieren eigenaar, dan kan een particulieren eigenaar ons indien gewenst rechtstreeks zelf de opdracht geven om bijvoorbeeld zijn of haar badkamer te laten vervangen. Maar ook kan indien gewenst de VvE bij ons terecht voor bijvoorbeeld het schilder werk of stuuk werk van de VvE of het tegel werk in de hal of in het trappenhuis. U kunt ons op afspraak laten voorrijden om alle werkzaamheden in een dag of een week of langer of korter te laten uitvoeren. Werkzaamheden gelijktijdig laten uitvoeren is vaak het voordeligste en doordat wij alles op werk bonnen opschrijven is alles achteraf altijd helder en duidelijk terug te leiden en kunt u zelf exact zien en berekenen waarin welke kosten zijn gaan zitten. 

 

Onbezorgd Onderhoud:

  • Veel installaties hebben periodiek een onderhoudsbeurt nodig, bij VvE's kan u aan de volgende onderdelen denken:
  • Het reinigen van de stand leidingen (riool)
  • Onderhoud algemenen verwarmingsleidingen / verwarming installatie, onderhoud stadsverwarming / onderhoud blok verwarming.
  • Onderhoud centrale afzuig ventilatie / centrale afzuig motoren
  • Onderhoud en certificering van de noodverlichting.
  • Onderhoud en afstellen en smeren van drangers, sloten en scharnieren.

 

Dit soort onderhoud kan u bij ons los zonder contract uit laten voeren, maar u kunt hiervoor ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. U krijgt bericht als het tijd is voor het onderhoud gedurende de contract periode, we houden het onderhoud netjes bij, u krijgt nadat we geweest zijn netjes een rapportage en u betaald een vast bedrag per maand. Zo houden wij uw complex(en) veilig, verlengen wij de levensduur van de installaties en trachten wij om storingen te voorkomen en zorgen we voor een z'n bedrijfszeker mogelijke situatie. 

 

Installatie techniek is een breed vakgebied, Bij The Mix kiest u voor vakmanschap en kwaliteit.